tirsdag 30. august 2011

Bestilt.


Da var symaskinen bestilt:) Jeg må si at jeg er veldig imponert over servicen jeg fikk!:) For å gjøre en lang historie kort hadde de ikke inne maskinen jeg ville ha å ikke kom de til å få den inn med det første.  Jeg kunne bestille en billigere maskin med mindre utstyr men den kunne ikke leveres før i slutten av september… På dette tidspunktet var jeg så fortvilet og skuffet at jeg var helt på gråten, men tror du ikke at frøken hvitstil fikset biffen og ordnet meg en bedre maskin for et lite mellomlegg i prisen?:):) Ikke nok med det men jeg ikke også et stoffstykke på kjøpet:) Jeg er så imponert over servicen der i gården:) Symaskinen er på vei as we speak. Er vell her torsdag eller fredag:)

Hadde tenkt å kjøpe en Janome 2160 men det ble heller en Janome 3160:) Les mer om den på denne siden. (ca halvveis nede på siden:)



Har laget meg en perm som jeg setter alle ideene mine i og nå begynner lommen for julemessen å bli litt i tykkeste laget…:) 
 Har så mange ideer at jeg nesten holder på å sprekke:) Tror jeg skal holde meg til de enkleste tingene og heller bare lage noen få av de mer krevende tingene, man kan love at det meste er Tildainspirert;)

fredag 26. august 2011

25 år:)

Skulle bestille symaskinen i går men det var ikke helt enkelt:( Frøken Hvitstil er på messe så da må jeg vente til mandag med å få bestille min nye bestevenn:( Men den gode nyheten er at det tar ca tre dager fra man bestiller til man har den:) Gleder meg som en unge!! Har planlagt alt jeg skal sy når han endelig er her. Har til og med drømt om han i natt:)

Kvelden kommer til å bli brukt til feiring sammen med venner:) Vurdere å lage strawberry daiquiri:)

Ha en nydelig augustkveld alle sammen:)


torsdag 25. august 2011

Beklager at det er så lenge siden sist!!


Hverdagen kom stormende på og jeg har liksom ikke fått gjort noe… Men nå begynner jeg å komme i rett dur igjen:)

Jeg er helt oppi skyene fornøyd om dagen. Har bursdag på fredag 26.08 men måtte feire den i går, å det jeg hadde ønsket meg var gavekort på Celines hus sånn at jeg kunne kjøpe meg symaskin. Det fikk jeg:):):) Så i dag etter jobb spankulerer jeg opp og bestiller denne herligheten:

DA kan jeg love dere at det kommer til å bli myyyyyye sying og blogging om det i tiden fremover. Har en liten plan om å bli med på julemesse her i Narvik i år, så da er det bare å ta frem julestoffene å sette i gang:)

Skulle jo også lage ting til epla og etsy men har ikke kommet så langt heller. Men har på følelsen at det blir det gjort noe med i de nærmeste dagene;)

torsdag 4. august 2011

Tilbake etter ferien…

Da var man over midtveis i første arbeidsuke etter ferien:) Var litt deilig å begynne på igjen. Har hatt en superfin sommer så langt. Piteå innfridde som vanlig:) Nydelig vær og varmt vann hele uka vi var der. Neste år blir det to uker;) Ellers har vi bare hvert hjemme og slappet av. Har også vært ute med båten:) Kappet ved har vi også gjort:) 


For tiden holder jeg på med tingene som jeg skal legge ut på epla/etsy. Akkurat nå er to baekåpeengler og duftende jordbær på glass under produksjon:) Bilder kommer etter hvert:)

Ønsker alle der ute en fortsatt herlig sommer:)